L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39

El dia 3 de novembre d’enguany l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat de Solsona, va celebrar la seva sortida de tardor al Santuari del Miracle, amb la presència de 103 persones.

Cap a les 11 del matí començaren a arribar a l’esplanada del Santuari on es retrobaren i comentaven les vivències de cada ú desde la última trobada al Santuari de la Nou.

A les 12 del migdia és celebrà la Santa Missa i al sortir els monjos ens obsequiaren amb un petit refrigeri per tots els presents, a l’acabar ens dirigíem al Restaurant Can Puig de Solsona on ens esperava un suculent dinar i a les postres la presidenta de l’Hospitalitat Sra. Glòria Padullés, dirigí unes paraules d’agraïment a tots els assistents i el Conciliari de l’hospitalitat Mn. Joan Casals els convidar a rebre les relíquies de Santa Bernadeta que els dies 16 i 17 visiten els nostre Bisbat, i a les cinc de la tarda amb l’hora dels adeus es donà per acabada la trobada.


TROBADA AL SANTUARI DEL MIRACLE DE SOLSONA