L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39

L’Hospitalitat de Vic va aprofitar la diada de Sant Jordi per sortir al carrer un any més, i posar la parada de venda de roses i altres complements a més d’informació de cara al proper Pelegrinatge a Lurdes.

Igualada, Manresa i Vic foren les tres poblacions on vam estar presents tot el dia, amb un resultat fantàstic i una bona difusió de l’entitat i del pelegrinatge, tot i el dia mig ennuvolat i algun cop plujós. La venda de les roses i altres productes com espígol, farcellets, torratxes, clauers, o roses de llaminadura entre altres, va destinada a ajudes per poder assistir al pelegrinatge a Lurdes, del qual encara hi ha obertes les inscripcions.

DIADA DE SANT JORDI AMB L’HOSPITALITAT