L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39

El passat diumenge 6 d’Octubre un grup de 42 persones participà de la tradicional sortida de tardor.


Amb un autocar amb elevador sortirem d’Igualada al voltant de 2/4 de 10 del matí cap a la vila d’Agramunt per tal de visitar l’Espai Guinovart, la visita guiada durà al voltant d’una hora i mitja i tothom en va sortir molt content. Un cop acabada la visita ens dirigirem a visitar el Museu del Torró i la Xocolata situat al costat de la fàbrica de Torrons Vicenç. La visita va concloure amb una degustació dels torrons fabricats per aquesta Empresa.


Al voltant de les dues de la tarda ens aplegarem al Restaurant Blanc i Negre situat a l’entrada de la vila per tal de gaudir d’un bon dinar en un menjador reservat pel nostre grup. Com ja és costum en les nostres sortides, la llarga sobretaula serveix per enfortir els llaços d’amistat i companyonia que reina entre les persones que formen aquesta família de L’Hospitalitat.


Cap a les set de la tarda arribarem a Igualada contents d'haver pogut passar un bon dia de germanor.

Sortida de tardor dels hospitalaris de l’Anoia a Agramunt