L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39

El Diumenge, dia 21 de juliol, l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat de Solsona organitzà el 42 pelegrinatge al Santuari de Lourdes de La Nou, agraint el recent pelegrinatge a Lourdes de França, el do de formar part de la gran família de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes i continuar avançant en el projecte de servir els malalts i les seves famílies.

El grup Fratello de la Diòcesi igual que participà en el pelegrinatge a França també acompanyà en el Santuari Diocesà.

La jornada amb més de 200 pelegrins començà a les 11 del matí amb confessions, seguit de l'eucaristia, àpat fratern i a la tarda acompanyats pel Bisbe Xavier exposició del Santíssim, rés del rosari i inauguració de l'espai de veneració de la relíquia de santa Teresa de Calcuta.

De moment ens reemplacem a rebre els propers dies 16-18 de novembre les relíquies de santa Bernadette amb motiu del seu 175 aniversari de naixement.

Com ens diu enguany el lema pastoral  de Lourdes "Feliços els pobres",  amb humilitat i esperit de servei acollim-nos, ajudem-nos i guarim-nos les nafres del nostre temps.  


DE LOURDES DE FRANÇA A LOURDES DE LA NOU TOTES LES FOTOGRAFIES