L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39

Les Hospitalitats de Solsona i Vic varen celebrar el Nadal amb varis actes. Per començar, l’Hospitalitat de Solsona va celebrar un dinar per tot el personal de servei a principis de desembre. Per la seva banda, l’Hospitalitat de Vic va celebrar el Nadal en les seves tres delegacions comarcals.

  

Al Bages, es va celebrar la tradicional trobad d’advent, que va consistir amb una xerrada per part del consiliari del Bages, Mn Jean Hakolimana, que glossà el tema de la vinguda de Jesús, i de la repercusió i trascendència que per a tots els cristians representa. A continuació es va celebrar l’Assemblea extraordinària del Bages, amb motiu de la renovació de bona part de la junta comarcal que acabava el seu mandat. Es varen presentar sis persones com a vocals i es va presentar la terna per dur-la a consideració del bisbe que esculli nou delegat o delegada del Bages. Les persones presentades foren la sra. Emilia Rodriguez, la sra. Roser Sangrà, i el sr. Josep Torras.


A la comarca de l’Anoia es va celebrar la tradicional torronada. Vam ser al voltant de 60 persones, entre elles la Sra. Carme Riera, 1a Tinent d’Alcalde, Regidora d’Acció Social i la Sra. Patrícia Illa, Regidora de Promoció de la Ciutat, de l’Ajuntament d’Igualada.

A taula no hi van faltar els productes típics d’aquestes festes; coca, torrons i cava, els quals van se servits per diferents persones de “Personal de Servei”.

També es va fer entrega a tots els presents d’un petit obsequi.

A la sobretaula una Hospitalària recità diferents poemes adients a aquestes festes, els quals van ser del grat de tothom.

La Sra. Carme Riera, en nom del Consistori Igualadí ens desitjà unes bones festes nadalenques i un millor any nou.

La nostra Delegada, la Montserrat, agraí l’assistència aquesta trobada la qual serveix per enfortir aquesta gran família que som els Hospitalaris de l’Anoia, tot desitjar-nos també unes bones festes i emplaçar-nos per la propera Festa de la Nostra Patrona la Mare de Déu de Lourdes


A la comarca d’Osona, els pastorets de Folch i Torres interpretats per part dels voluntaris de l’Hospitalitat, foren els encarregats de posar el punt festiu de la festa, al teatre del col·legi Pare Coll de Vic. Les aventures de Lluquet, Rovelló, i els pastors perseguits pels dimonis de Satanàs, varen agradar molt, sobretot els diferents gags centrats en notícies actuals,  i fins i tot per primera vegada hi va sortir el carro “xino” del pelegrinatge!!! A la mitja part, es va fer el sorteig de sis paneres plenes de productes alimentaris de Nadal, per part dels voluntaris. L’espectacle va acabar amb unes marxes de tots els actors i actrius, on duien rètols recordant les activitats previstes de cara al nou any 2020. La festa va acabar amb un berenar de coca, torrons, xocolata i llangonissa, tot desitjant-nos un Bon Nadal i un Feliç 2020!!!


EL NADAL AMB L’HOSPITALITAT

VEURE TOTES LES FOTOS