L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39

Com cada any, al mes de maig, totes les Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes amb seu a Catalunya, ens trobem a la muntanya màgica de Montserrat, als peus de la notra patrona: La Verge de Montserrat (La Moreneta)

És una trobada que significa el preludi dels pelegrinatges a Lourdes que cada hospitalitat realitzarà al cap de poc temps. Però també significa retrobar-nos amb companys d’altres bisbats amb els quals ens hem anat coneixent d’ençà d’aquell gran pelegrinatge català l’any 2004.

Com és habitual, la trobada va consistir en una missa a la basílica, seguit d’un gran dinar de germanor. Tot amb un ambient de molta alegria i festivitat.

Des d’aquí, un bon pelegrinatge a Lourdes per tothom.

TROBADA DE LES HOSPITALITATS CATALANES A MONTSERRAT

VEURE TOTES LES FOTOGRAFIES