L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39

El dia 17 de febrer de 2019 a la festa de la Mare de Déu de Lourdes de l'Hospitalitat de Vic i Solsona, es van fer entrega dels premis del concurs fotogràfic, "moments del pelegrinatge", que des de fa cinc anys es porta a terme. És un concurs on es tracta d'enviar una foto d’un moment o un instant del pelegrinatge que hagis fotografiat tu mateix, per poder participar l'has d'enviar a l'hospitalitat per correu o per carta.

Aquest any s'han rebut una cinquantena de fotografies, i d'aquestes, el jurat format per la ninotaire Pilarín Bayés, el fotògraf Josep Mª Renom, i el pintor Ramon Generó han escollit que la fotografia guanyadora d'una inscripció el pelegrinatge gratuïta al proper pelegrinatge és per la foto "Evitant la calor", de Sebastià Raurell.

També han concedit tres accèssits que van ser premiats amb un detall per part dels responsables de la revista informa, els premiats van ser la Rosa Soler d'Olost, en Joan Blanch de Ripoll i la Marta Costa de Gironella.

Moltes gràcies a totes les persones que s'hi van presentar, esperem que seguiu gaudint del pelegrinatge i seguiu enviant fotos tan inspiradores com les que heu enviat i ànims a tothom a participar l'any vinent.

TOTES LES FOTOS CONCURS FOTOGRÀFIC 2018

“Evitant la calor”

1r premi Sabastià Raurell

“Per un forat”

Rosa Soler

“Voluntariat, pregaria”
Joan Blanch

“La fe de Lourdes”

Marta Costa