L'hospitalitat Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Hospitalitat El pelegrinatge Què puc fer? Galeria/premsa Actualitat Contacte Hospitalitat Hospitalitats de la mare de Déu de Lourdes Vic i Solsona Inici Delegació d’Osona i Ripollès tel; 93 886 93 40    Delegació d’Anoia tel; 620 601 950   Delegació del Bages tel; 608 963 584  Hospitalitat de Solsona tel; 678 69 15 39

   Les hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes de Vic i Solsona, varen celebrar el prop passat diumenge 16 de febrer la seva trobada anual per celebrar la festivitat de la Mare de Déu de Lourdes.

 La delegació d’Osona i el Ripollès, va fer-ho a Manlleu, i es varen aplegar unes 300 persones.

  

La jornada va començar amb una missa a la parròquia de Santa Maria, presidida pel consiliari Mn. Joan Casas, i amb la participació del Cor de l’Hospitalitat en els cants, i de l’Agrupació Sardanista de Manlleu, que varen fer una ofrena ballant una sardana al voltant de l’altar, motiu que va arrencar els primers aplaudiments d’un dia molt festiu.


  En acabar la missa, la Colla Gegantera esperava als assistents a l’exterior per fer una ballada de gegants a la plaça Dalt Vila, que va ser de l’agrat de tothom. La festa es va traslladar al pavelló esportiu on tindria lloc el dinar de germanor, servit per tota una colla de voluntàries i voluntaris principalment del poble de Manlleu. Entre tots ells, una colla de joves de 3r i 4rt ESO de la Salle de Manlleu, que varen poder fer-se una mica la idea del voluntariat de l’Hospitalitat. També hi varen ser presents representants de l’ajuntament encapçalats per l’alcade de la vila, el sr. Alex Garrido


  I havent dinat, la traca final. Es va començar amb els parlaments per part dels reprentants de l’hospitalitat i del sr. alcalde, que varen agrair molt la presència dels assistents, i a continuació es va entregar el premi del concurs de fotografia del passat pelegrinatge, que va consistir en una inscripció gratuïta pel pelegrinatge d’enguany. Aquest va recaure en Marta Marcer, de Ripoll.


  De seguit, amb alguns problemes tècnics, es va presentar el cartell del pelegrinatge d’enguany, que arriba a la 53ª edició, i que serà del 6 al 10 de juny; així com també una de les novetats d’aquest any pel darrer dia de pelegrinatge: l’assistència a l’espectacle musical “Bernadette de Lourdes”, amb una posada en escena a nivell dels grans musicals d’avui dia, i que explica la història de la Bernadette.


  I per acabar, el grup “Play-back de Torelló”, ens va deleitar amb el seu espectacle de cançons, que varen fer ballar a més d’un, acabant així un dia molt complert i festiu.


  Una gran rotllana per part de cantants, voluntaris i assistents entonant “l’Hora dels adéus”, va cloure aquesta trobada comarcal que passa el relleu per l’any vinent a la població de Roda de Ter. Tothom va marxar amb un bonic record.


  La delegació del Bages, va fer-ho a Manresa a la parròquia Mare de Déu del Carme. A les 11:30, tothom va anar arribant per assistir a la missa solemne presidida pel consiliari comarcal Mn. Joan. Havent acabat la missa es va procedir al comiat i bes a la Mare de Déu i es va distribuir el record del dia. Per finalitzar, un bon piscolabis de germanor a les dependències de la parròquies


   La delegació de l’Anoia, ho va fer a Igualada a la parròquia del Roser, presidida per Mn Joan Vila. Un cop acabada la mateixa, la festa va continuar a l’ateneu Igualadí per celebrar el tradicional dinar de germanor.


   Pel que fa a l’Hospitalitat de Solsona, la festa va traslladar-se a la població de Súria on es va començar per l’assemblea diocesana, i l’entrega d’un dels accèsits del concurs de fotografia del pelegrinatge, així com la descoberta del cartell d’enguany. A continuació es va celebrar l’Eucaristia, presidida pel consiliari de l’Hospitalitat, Mn. Joan Francesc Casals. La festa va cloure a Santpedor, al restaurant Solers, per celebrar el dinar de germanor


Enllaç a l’spot del pelegrinatge:


https://www.youtube.com/watch?v=RDPj-d4LvnQ


FESTIVITAT DE LA MARE DE DÉU DE LOURDES

Galeria de fotos